loading
Suzuki Vitara

Prémium aszisztencia

Kedves Vevőnk!

Örömmel üdvözöljük a Suzuki-tulajdonosok táborában. Kívánjuk, hogy az autózás az Ön számára is gondtalan öröm legyen megbízható gépkocsijában. A Suzuki Mester+ Prémium Assistance szolgáltatást azért alkottuk meg, hogy az új autóra adott Suzuki Mester+ szolgáltatás előnyeit ön a szolgáltatás 3 éves időtartamának lejárta utáni években is élvezni tudja akár az autója 10 éves koráig: csak hívja a Suzuki Assistance telefonszámát és mi azonnal küldjük a segítséget.

Mikor vehető igénybe?

A Suzuki Mester+ Prémium Assistance a gépjármű menetképtelenségét eredményező műszaki meghibásodás esetén nyújt Önnek segítséget. A szolgáltatás a gépjármű éves szervizelésétől számított 1 éves időtartamra szól.

A szolgáltatás kiterjeszthető az alábbi esetekre: közúti baleset, akkumulátor lemerülése, kulcs- és üzemanyag problémák. Erre a kiterjesztésre természetesen lehetőség van az új autóhoz adott Suzuki Mester+ szolgáltatás esetében is.

Nem vehető igénybe a szolgáltatás utólag, a meghibásodás elhárítását követően, s különösen nem váltható meg pénzben.

Suzuki Mester+ Prémium Assistance szolgáltatásban részesülhet valamennyi a programhoz csatlakozott magyarországi Hivatalos Suzuki Márkaszerviz által éves karbantartáson áteső és maradéktalanul kijavított Suzuki típusú személygépjármű.

Hogyan Működik?

Kérésére a Suzuki Mester+ hivatásos járműjavító szakembert küld a meghibásodás helyszínére olyan gyorsan, amilyen gyorsan ez lehetséges és praktikus; a kiküldött szakember megkísérli a Jármű helyszíni javítását. Ha ez nem lehetséges, akkor a Suzuki Mester+ megszervezi a Jármű legközelebbi Hivatalos Suzuki Szervizbe való szállítását.

Mire terjed ki?

Szolgáltatásunk megegyezik a Suzuki Mester+ szolgáltatásaival. Csereautóra, a továbbutazás lehetőségeinek megteremtésére, szállásköltség fedezésére és taxiköltségre nyújt fedezetet, amelyeket megtalál a mindenkor hatályos Suzuki Mester+ Általános Szolgáltatási Feltételekben (megtekinthető a www.suzuki.huweboldalon).

Hogyan vehető igénybe?

A szolgáltatás igénybevételéhez hívja a megfelelő telefonszámot. Itthonról, illetve külföldről kezdeményezett hívás esetén is magyar nyelven kérhet segítséget a nap 24 órájában.

Érvényesség: 1 év

  Belföldi hívás esetén:    Magyarországon kívülről: 
 06 80 990 234 +43 152 503 6548


Szolgáltatási terület: az Európai Unió, és az Európai gazdasági térség a kontinentális Európa földrajzi határain belül eső része. A kivételekről és az ország listáról a Suzuki Mester+ Általános Szolgáltatási Feltételekben tájékozódhat, illetve megegyezik azzal.

Kizárások: A SUZUKI ASSISTANCE szolgáltatási kötelezettsége azonnal megszűnik rendkívüli esetekben, például de nem kizárólagosan amennyiben a biztosított gépjárművet nem rendeltetésszerűen használták, tömegmegmozdulások, esetén, amennyiben a biztosítási esemény a biztosítottnak vagy vele közös háztartásban élő hozzátartozójának, illetőleg alkalmazottjának jogellenes és szándékos vagy súlyosan gondatlan magatartásával összefüggésben következett be, stb.

Mentesülés: Kérjük ügyeljen rá, hogy a SUZUKI ASSISTANCE szolgáltatás érvényessége azonnal megszűnik, amennyiben a biztosított külső szolgáltatót bíz meg jelen kötvény bal oldalán látható bármely szolgáltatás kivitelezésével, illetve akkor is, ha a biztosított SUZUKI ASSISTANCE előzetes beleegyezése nélkül vesz igénybe szolgáltatásokat. Utólagos pénzvisszatérítésre kizárólag a SUZUKI ASSISTANCE méltányossági jóváhagyása esetén kerülhet sor,  illetve abban az esetben, ha a biztosított bizonyítani tudja, hogy az assistance szolgáltató nem volt elérhető a biztosítási esemény bekövetkezésekor és azt követően.