loading
Suzuki Celerio

Kiterjesztett garancia

IGEN! Van választása!

Nem szeretne lemondani a Suzuki gyártói garancia lejárta után sem az átfogó garanciális szolgáltatásokról? Van megoldás! A Real Garant Versicherung AG-val közösen összeállított Suzuki kiterjesztett garancia akár további két évre vagy akár 150.000 km-ig nyújt széles körű fedezetet, a gyártói garancia lejártát követően. Nyugodtan koncentráljon arra, ami igazán fontos Önnek, és élvezze gondtalanul a Suzuki vezetésének élményét.

Garantáltan széles körű

A Suzuki kiterjesztett garancia keretein belül a következő alkatrészcsoportok egységeire vállalunk garanciát:

Motor

Szívócső, hengerblokk, forgattyús ház, hengerfej, hengerfejtömítés, Wankelmotor-ház, az olajkeringéssel kapcsolatos minden belső részegység, olajhűtő, olajteknő, olajnyomáskapcsoló, olajszűrő-ház, lendkerék, hajtótárcsa a fogaskoszorúval, fogas szíj/ lánc a feszítőgörgővel, feltéve, ha a csereintervallumokat betartották és az erre vonatkozó szabályozás változatlan.

Manuális, automata sebességváltó és osztómű

Sebességváltó-ház, ennek belső részegységei, beleértve a nyomaték átalakítót (wandler), az automataváltó elektronikus vezérlőegységét, váltóhuzalok (bowdenek) és az osztómű.

Kuplung

Nyomólap (műszaki meghibásodása), adó-, és vevőhenger.

Differenciálmű

Differenciálmű-ház (első-/hátsókerékhajtás) és összes belső részegysége.

Erőátviteli tengelyek

Kardántengely, meghajtó tengelyek, tengelycsuklók és a kipörgésgátló berendezés mechanikus és elektronikus rendszerei.

Kormányzás

Mechanikus és hidraulikus kormánymű a belső szerkezeti egységekkel, hidraulikus szivattyú a belső szerkezeti egységekkel, elektronikus kormányrásegítő motor és a kormányzás elektronikus egységei.

Fékrendszer

Főfékhenger, fékrásegítő, kerékfékhenger, kiegyenlítő tartály, kézifék huzalok (fékező részek nélkül), fékerő szabályozó, fékerőhatároló, az ABS következő alkatrészei: elektronikus vezérlőegység, fordulatszám érzékelő és hidraulikus egység.

Üzemanyagellátó rendszer

Üzemanyag-szivattyú, befecskendező szivattyú, befecskendező szelepek, karburátor, a befecskendezés elektronikus alkatrészei, az üzemanyag rendszer vezérlőegységei, turbó.

Elektromos berendezések

Generátor a feszültségszabályozóval, indítómotor, a gyújtási rendszer elektronikus részei (kivéve az ehhez tartozó gyújtókábelek), az elektronikus befecskendező elektromos vezetékei (kivéve korrózió vagy oxidáció), a fedélzeti számítógép (multifunkciós kijelző).

Klíma

Kompresszor, kondenzátor, elpárologtató, és klímaventillátor.

Hűtőrendszer

Vízhűtő, hőcserélő, termosztát, vízpumpa, az automataváltó hűtője, Visco-/ és hő ventilátor, ventilátor-tengelykapcsoló és hőkapcsoló.

Kipufogó rendszer

Lambda-szonda, a Lambda-szonda cseréjével összefüggésben a szükséges rögzítőelemek és a gyűjtőcső.

Biztonsági rendszerek

A légzsák és az övfeszítő érzékelője valamint vezérlőegysége és a pirotechnikai patron.

A Suzuki kiterjesztett garancia feltételei szerint a garancia a felsorolásban megadott alkatrészek működőképességére vonatkozik.

Garanciális esetben a Real Garant a fent nevezett alkatrészcsoportokban szereplő alkatrészek javításának ill. cseréjének teljes munkadíját és anyagköltségét megtéríti 150.000 km-ig akkor is, ha a gépjárművön több garanciális javítás is szükségessé válik.

A Real Garant Versicherung AG egy olyan specializálódott német biztosítótársaság, amely a kiterjesztett garancia területén egyike a vezető biztosítótársaságoknak. A társaság sikerének kulcsa a kiemelkedő ügyfél centrikusság, rugalmasság és gyorsaság, melynek alapját az iparágban megszerzett sok éves tapasztalat képezi.

A Real Garant tapasztalt csapata és a Suzuki márkaszervizek szakmailag képzett munkatársai gondoskodnak a garanciális esetek gyors és egyszerű megoldásáról.

A Suzuki kiterjesztett garanciával kapcsolatban további információkat kaphat a Suzuki márkakereskedésektől.